Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

προβολή | Μοντέρνοι Καιροί με την συνοδεία ζωντανής μουσικής από την Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας




ΠΕΜΠΤΗ 28 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ


Μοντέρνοι Καιροί – Modern Times


προβολή με συνοδεία ζωντανής μουσικής


μια συνεργασία της Νέας Κινηματογραφικής Λέσχης Καλαμάτας και της Δημοτικής Φιλαρμονικής Καλαμάτας



Comedy, Family| 1936 | USA |87’

σκηνοθεσία: Charlie Chaplin

παίζουν: Charlie Chaplin, Paulette Goddard

21:30 | Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας | Είσοδος ελεύθερη


    Οι Μοντέρνοι Καιροί, το συνταραχτικό και προφητικό αριστούργημα του Τσάρλι Τσάπλιν είναι μια από τις καλύτερες κωμωδίες όλων των εποχών.

    Κοινωνική κριτική, σουρεαλισμός, ανθρωπισμός και ψυχαγωγία συνυπάρχουν μοναδικά στην ταινία μαζί με υπέροχα ενορχηστρωμένες κωμικές σκηνές ανθολογίας. Οι Μοντέρνοι Καιροί θα αποτελέσουν την ευφυή και προφητική παρακαταθήκη του Τσάρλι Τσάπλιν πάνω στην παράνοια της σύγχρονης κοινωνίας και της τεχνολογικής προόδου, που παραμένει μέχρι σήμερα, τραγικά επίκαιρη.

    Στην υπόθεση, ο Τσάπλιν είναι ένας εργάτης φάμπρικας που προσπαθεί να συγχρονιστεί με τη γραμμή παραγωγής σφίγγοντας βίδες, ενώ το τυραννικό αφεντικό του παρακολουθεί το προσωπικό μέσα από μόνιτορ σαν άλλος «Μεγάλος Αδελφός».

    Όταν συναντάει και ερωτεύεται μια ορφανή κοπέλα του δρόμου, οι δυο τους ονειρεύονται μια πιο όμορφη και ήρεμη ζωή μακριά από τον αστικό εφιάλτη της μοντέρνας βιομηχανικής κοινωνίας, όμως μια σειρά από ατυχή αστεία; περιστατικά τον καθιστούν διαρκώς παρεξηγημένο και κυνηγημένο.

    Η Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας και η Δημοτική Φιλαρμονική Καλαμάτας παρουσιάζουν την ταινία "Μοντέρνοι καιροί" του Charlie Chaplin", συνοδεία ζωντανής μουσικής, σε μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο, που τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαμάτας. Θα ακουστούν τραγούδια από τον Νίκο Ζιάζιαρη και ορχηστρικά κομμάτια απο ταινίες του Charlie Chaplin.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN