Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

Το Μικρό Νησί (La Isla Minima), 01/11 ώρα 20:30, στην Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης



Η Κινηματογραφική Λέσχη Παλλήνης 



σας προσκαλεί την 


Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017 

και ώρα 20:30 


στην προβολή της ταινίας 


Το Μικρό ΝησίLa Isla Minima 


​​​​​​​​​​​​​​​​Είσοδος-Εισφορά 3€ 


ΝΕΑ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 20:30 


Υπόθεση 


Ισπανικός Νότος, 1980. Η χώρα πασχίζει ακόμα να επουλώσει τις πληγές της από τις αγριότητες της περιόδου της δικτατορίας του Φράνκο. Μια σειρά από βάναυσες δολοφονίες έφηβων κοριτσιών σε μια απομονωμένη πόλη φέρνει κοντά δύο παντελώς ανόμοιους χαρακτήρες, δύο ντετέκτιβ του τμήματος ανθρωποκτονιών που στέλνονται από τη Μαδρίτη για να ξεδιαλύνουν την υπόθεση. Στοιχειωμένοι και οι ίδιοι από το παρελθόν τους στη σκιά του απολυταρχικού καθεστώτος, ο Χουάν και ο Πέδρο θα πρέπει να παραμερίσουν τις διαφωνίες και τις βαθιές ιδεολογικές διαφορές τους προκειμένου να βρουν τον δολοφόνο που για χρόνια τρομοκρατεί την περιοχή. Η έρευνά τους θα τους οδηγήσει σε επικίνδυνα μονοπάτια, καθώς ανασύρει στην επιφάνεια τα σκοτεινά μυστικά της μικρής κοινότητας. 


Λίγα Λόγια 


Ισπανικό αστυνομικό θρίλερ, του 2014 που διαρκεί 105 λεπτά. 


Με φόντο τους δυσοίωνους βάλτους του Γουαδαλκιβίρ, ο Αλμπέρτο Ροντρίγκεζ κάνει σινεμά είδους, με τον αυθεντικότερο τρόπο, αλλά ταυτόχρονα μελετά, διακριτικά, ένα άλλο έγκλημα, την εποχή του Φράνκο και τ’ απόνερά της, τοποθετώντας την πολιτική στο βάθος, σ’ έναν κρεμασμένο στον τοίχο σταυρό «στολισμένο» με τις φωτογραφίες του Φράνκο και του Χίτλερ, στην απεργία των αγροτών που σιγοβράζει, στην κλασική μικρή κοινότητα που κρύβει μόνο ενοχή, αλλά κλείνει τα μάτια γιατί έτσι έχει μάθει να κάνει, γιατί όλοι είναι τόσο βρώμικοι όσο ο διπλανός τους, όλοι κρύβουν τα ίδια νοσηρά μυστικά. 
Βραβευμένο με δέκα βραβεία Γκόγια της Ισπανικής Ακαδημίας, εντυπωσιάζει με το υποδειγματικό αφηγηματικό στιλ του, αλλά και το διεισδυτικό τρόπο με τον οποίο περιγράφει το τέλος ενός ολόκληρου ιστορικού κύκλου, μιας σειράς αξιών ζωής και ενός είδους μυθοπλαστικού ήρωα. 

Συντελεστές 
Σκηνοθεσία : Alberto Rodríguez 

Σενάριο : Rafael Cobos, Alberto Rodríguez 

Πρωταγωνιστές : Javier Gutiérrez, Raúl Arévalo, María Varod 


Τρέιλερ 
Για να δείτε το τρέιλερ της ταινίας πατήστε εδώ.
Πρόγραμμα 
Για να δείτε το πρόγραμμα της σεζόν 2017-2018 πατήστε εδώ.




ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΠΑΛΛΗΝΗΣ
ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ- Λ. ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ 117, ΠΑΛΛΗΝΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN