Κυριακή, 18 Ιουνίου 2017

Πολιτικό Σινεμά - 19/6/2017 "The Venice Syndrome"

Πολιτικό Σινεμά

The Venice Syndrome (82’, Γερμανία 2012)

Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017 στις 20.00, Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Ιερά Οδός 48 & Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-135, 104 35 Κεραμεικός – Αθήνα
(Μετρό «Κεραμεικός»)
- Είσοδος δωρεάν –


* Ένα ντοκιμαντέρ του Andreas Pichler *    Το παράδειγμα της Βενετίας: Βουλιάζοντας από την ανάπτυξη στην πιο τουριστική πόλη του κόσμου. Το παρασκήνιο της βιομηχανίας του τουρισμού και του Real Estate. Η ταινία κοιτάει με χιούμορ και διεισδυτικότητα πίσω από τα πακέτα των tour operators και τα κρουαζιερόπλοια, στο παρασκήνιο της βαριάς βιομηχανίας της Βενετίας, τα κέρδη και τις παράπλευρες απώλειες της τουριστικής ανάπτυξης της ιστορικής πόλης.


  Στα Ιταλικά και Γερμανικά με ελληνικούς υπότιτλουςΘα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα, τις προοπτικές, τους κινδύνους και τις προκλήσεις.


Οι καλεσμένοι μας: Η δημοσιογράφος Ρούλα Κωνσταντοπούλου, ο πρόεδρος της Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής (ΟΚΕ), Γενικός Γραμματέας του ΣΕΤΕ και Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού Γιώργος Βερνίκος, ο Καθηγητής Τουρισμού και αναπληρωτής πρόεδρος ΤΕΙ Αθήνας Περικλής Λύτρας. 
​​


​Τη συζήτηση συντονίζει​ η Δήμητρα Κουζή​, Παραγωγή Kouzi Productions, διοργάνωση Ίδρυμα Friedrich Ebert ​StiftungΣας περιμένουμε!


​Δήμητρα Κουζή 

​✁-----------------------------

Producer, Journalist & Audience Developer 
Kouzi Productions 

M: +30 694 6060 862


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN