Δευτέρα 10 Απριλίου 2017

Άρωμα Κρήτης από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και το Σύλλογο Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης






Άρωμα Κρήτης
από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και το Σύλλογο Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης

Συνεπήρε το κοινό ο σκηνοθέτης Σταύρος Ψυλλάκης
και οι Κρήτες με τους χορούς τους


    Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε το κοινό Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στις 8 το βράδυ στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης την ταινία – ντοκιμαντέρ του Σταύρου Ψυλλάκη «Το μέσα φως», για την προβολή της οποίας συνεργάστηκαν η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης και ο Σύλλογος Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ο Τάλως» με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον - Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.».
   Το κοινό και το σκηνοθέτη Σταύρο Ψυλλάκη καλωσόρισαν η Πρόεδρος και η Αντπρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Πεύκης κα Έλλη Μήτση και Έφη Κοροσίδου αντίστοιχα, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Κρητών Πεύκης – Λυκόβρυσης «Ο Τάλως» κ. Γιώργος Καρχιλάκης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του ΠΕ.Α.Π. κ. Χρήστος Φωτίδης.
   Μετά την προβολή, που είναι μια παραγωγή του Μουσείου Παραδοσιακής Ζωής Κρήτης «Λυχνοστάτης»,  και αναφέρεται στον ιδρυτή του οφθαλμίατρο Γιώργη Μαρκάκη, ο σκηνοθέτης Σταύρος Ψυλλάκης αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ, καθηλώνοντας κυριολεκτικά το κοινό με τον ιδιαίτερα γλαφυρό τρόπο που βλέπει κανείς και στις ταινίες του.

   Μέλη του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου Κρητών χόρεψαν στη συνέχεια λεβέντικα χορούς της Κρήτης δίνοντας τον απαραίτητο τόνο στη βραδιά, η οποία έκλεισε με την προσφορά τσικουδιάς και παραδοσιακών κρητικών εδεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN