Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

«Μαύρα διαμάντια» από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στη Λυκόβρυση




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Μαύρα διαμάντια» από την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στη Λυκόβρυση



     Την ισπανική ταινία του Miguel Alcantud «Μαύρα διαμάντια» (Diamantes negros), παραγωγής 2013, προβάλει η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης με την υποστήριξη της Πρεσβείας της Ισπανίας στην Αθήνα και του Ινστιτούτου Θερβάντες την Τετάρτη 22 Μαρτίου 2016 στις 8.00 το βράδυ στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης (Αγ. Βαρβάρας 25) σε συνδιοργάνωση με το Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης Περιβάλλον – Αθλητισμός - Πολιτισμός «ΠΕ.Α.Π.».


   Οι παιδικοί φίλοι Αμαντού και Μούσα ήρθαν στην Ισπανία από την Αφρική σε ηλικία 15 ετών με την υπόσχεση ότι θα γίνουν αστέρες του ποδοσφαίρου. Επιλέγονται στο Μαλί από κυνηγούς ταλέντων, οι οποίοι τους φέρνουν στη Μαδρίτη για να θριαμβεύσουν. Ένα ταξίδι στην Ισπανία, στην Πορτογαλία και στη Βόρεια Ευρώπη τους φέρνει αντιμέτωπους με το σκοτεινό κόσμο του βασιλιά των σπορ, μιας επιχείρησης που θα πάψει να τους φέρεται όπως σε παιδιά και θα τους αντιμετωπίσει ως «μαύρα διαμάντια».



Σκηνοθεσία - Σενάριο: Miguel Alcantud

Παίζουν: Setigui Diallo, Hamidou Samaké, Carlo D'Ursi

Διάρκεια: 98’


Στα ισπανικά, γαλλικά και μπαμπάρα με υποτίτλους στα ελληνικά.

Κατάλληλη για ηλικίες άνω των 12 ετών.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.




Ακολουθήστε την Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης στο facebook και το twitter για να ενημερώνεστε εγκαίρως για το πρόγραμμα προβολών και όχι μόνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN