Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2016

Προβολή ταινίας CHEVALIER από τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Καλαμάτας




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 01/12


Ο ιδιοκτήτης ενός γιοτ και οι πέντε φιλοξενούμενοί του, επιστρέφοντας από μια χειμερινή εκδρομή ψαρέματος, εγκλωβίζονται στο σκάφος, ανοιχτά του Σαρωνικού λόγω μιας μηχανικής βλάβης. Για να περάσει η ώρα ξεκινούν ένα αυτοσχέδιο παιχνίδι, με νικητή τον καλύτερο και έπαθλο ένα δαχτυλίδι chevalier. Κανείς δεν θα κατέβει από το σκάφος, αν δεν ανακηρυχτεί ο νικητής.

Το  Chevalier είναι τόσο διασκεδαστικό, όσο και βαθιά ανταγωνιστικό, σχολιάζοντας εύστοχα την ανδρική ματαιοδοξία και την κοινωνική  ανταγωνιστικότητα. Το μεγάλο του ατού είναι οι εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών, οι οποίο συμπληρώνουν ιδανικά ο ένας τον άλλον και δίνουν στους ήδη εκπληκτικούς διάλογους μια άλλη διάσταση. Διαποτισμένοι  με πανέξυπνο χιούμορ και φυσική  απλότητα, νομίζεις ότι ακούς τη συζήτηση της διπλανής αντροπαρέας. Δεν είναι τυχαίο, ότι στο φεστιβάλ του Σαράγεβο η ταινία απέσπασε βραβείο ανδρικής ερμηνείας για το σύνολο του cast, και όχι για κάποιον από τους πρωταγωνιστές της συγκεκριμένα.

Η ταινία κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας στο Φεστιβάλ Λονδίνου και το βραβείο κοινού στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης. Είναι η ελληνική υποψηφιότητα για τα φετινά βραβεία Όσκαρ.


τρέιλερ της ταινίας



ΠΕΜΠΤΗ 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

Chevalier [2015]

σκηνοθεσία: Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη
παίζουν: Μάκης Παπαδημητρίου, Σάκης Ρουβά, Γιώργος Κέντρος, Βαγγέλη Μουρίκης, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Πάνος Κορώνης
διάρκεια: 99 λεπτά

χώρος προβολής – αμφιθέατρο Θόδωρος Αγγελόπουλος, Εργατικό Κέντρο
ώρα προβολής -- 21:30
είσοδος -- 4 ευρώ
είσοδος ελεύθερη -- για νέους κάτω των 18 ετών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN