Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

Sugar Blues στο CineDoc





Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 20.00 στο Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών


Είναι η ζάχαρη εθιστική; Αυτό πιστεύει η σκηνοθέτις  Αντρέα Κουλκόβα, που συνειδητοποίησε τον εθισμό της όταν, όντας έγκυος, διαγνώστηκε με διαβήτη. Αναζητώντας τρόφιμα που δεν περιέχουν ζάχαρη, ταξίδεψε επί πέντε χρόνια σε πέντε ηπείρους, συγκεντρώνοντας στοιχεία για τη γιγάντωση της ζαχαροβιομηχανίας και τις επιπτώσεις της.
Δείτε το τρέιλερ της ταινίας εδώ!
Η προβολή γίνεται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Διαβήτη (14 Νοεμβρίου). 
Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση με θέμα την παιδική διατροφή και θα δοκιμάσουμε βιολογικά γλυκά με αγάβη από το ζαχαροπλαστείο Φύσις.
Στην συζήτηση, συμμετέχουν: Ευαγγελία Χαρμανδάρη (Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Παιδιατρικής και Εφηβικής Ενδοκρινολογίας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών),Εμμανουήλ Σουβατζόγλου (Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος, Διδακτωρ Παν/μίου Aachen, εξειδικευμένος στο Σακαχαρώδη Διαβήτη κύησης), Κωνσταντίνος Η. Τσίγκος, Καθηγητής Διατροφής και Μεταβολισμού, Ενδοκρινολόγος-Διαβητολόγος στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο,Κατερίνα Μιχαηλίδου (Διεθνώς Πιστοποιημένη Συμβουλος Γαλουχιας IBCLC, Σύμβουλος θηλασμού LA LECHE LEAGUE INTERNATIONAL  και Βοηθός Μητρότητας CPD).


Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, 20.00 Γαλλικό Ινστιτούτο Αθηνών
Κυρ
ιακή 22 Νοεμβρίου,16.00 στον κινηματογράφο Δαναός
Ταινία: Mε ελληνικούς υποτίτλους | Τιμή εισιτηρίου 6 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN