Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το 5ο Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyod Borders



Τόλμα την Επανάληψη
Τολμήστε την Επανάληψη! Το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyond Borders καλεί φέτος τους νέους κινηματογραφιστές  να εμπνευστούν μέσα από την επανάληψη και να τολμήσουν να δείξουν την αλλαγή μέσα από αυτή.
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων για το Διαγωνιστικό τμήμα του 5ου Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Balkans Beyond Borders θα διαρκέσει μέχρι και την 1η Ιουλίου 2014. Δικαίωμα υποβολής έχουν όλοι οι δημιουργοί μέχρι και 35 χρονών από την περιοχή των Βαλκανίων και πέρα, εφόσον η παραγωγή είναι Βαλκανική ή πραγματεύεται ζητήματα των Βαλκανίων. Το μήκος της ταινίας μπορεί να είναι μέχρι και 30 λεπτά. Δεν υπάρχει περιορισμός στο είδος της ταινίας.
«Τόλμα την Επανάληψη» (Dare to Repeat)
-          Η Επανάληψη ως μια από τις πιο διαδεδομένες τεχνικές στην τέχνη 
-          Η Επανάληψη όχι ως πραγματοποίηση του ιδίου αλλά ως πράξη αλλαγής
-          Η Επανάληψη ως μια νέα εμπειρία  
-          Η Επανάληψη που παράγεται μέσα από τη διαφορετικότητα και όχι από τη μίμηση.
-          Η Επανάληψη για να ξεκινήσεις από την αρχή ξανά
-          Η Επανάληψη ως μέσο για να αντικατοπτρίσει σύγχρονα ζητήματα  
Εμπνεύσου και τόλμησε την επανάληψη!

Το Φεστιβάλ του ΒΒΒ ταξιδεύει κάθε χρόνο σε μια διαφορετική πόλη των Βαλκανίων έχοντας μια ξεχωριστή θεματική κάθε χρόνο. Το φετινό φεστιβάλ θα γίνει στο Σεράγεβο τον Οκτώβριο του 2014. Μετά από 4 χρόνια επιτυχών διοργανώσεων το ΒΒΒ δίνει για άλλη μια φορά κίνητρο για έμπνευση στους νέους δημιουργούς των Βαλκανίων να μιλήσουν μέσα από την τέχνη της μικρού μήκους ταινίας για τη δική τους πραγματικότητα, το  δικό τους όραμα ώστε όλοι μαζί να φέρουμε τη γειτονιά των Βαλκανίων πιο κοντά στην Ευρώπη αλλά και να έρθουμε πιο κοντά μεταξύ μας.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το website: www.balkansbeyondborders.eu, τη Σελίδα στο Facebook (Balkans Beyond Borders) και το Twitter (BalkansBB).
Για προσωπική επικοινωνία και λεπτομέρειες στείλτε στο info@balkansbeyondborders.eu


Ο Οργανισμός
Το ΒΒΒ είναι ένα ΜΚΟ που ιδρύθηκε από 9 νέους δραστήριους νέους της Νοτιοανατολικής Ευρώπης με στόχο να προωθήσει την κινητικότητα των νέων στα Βαλκάνια ,το αίσθημα συνεργασίας στην περιοχή και να ενισχύσει περαιτέρω την Ευρωπαϊκή ιδέα. Για να το πετύχει αυτό αναλαμβάνει μια σειρά από δράσεις: το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους, τα Workshops παραγωγής ταινιών, τα Ακαδημαϊκά Σεμινάρια και το Δίκτυό του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN