Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

Για όλα φταίει το όνομά σου.

Ένα παιδί είναι η αρχή της ευτυχίας. Ένα όνομα είναι η αρχή για μπελάδες.
Οι δυο αυτές φράσεις συνοψίζουν την υπόθεση της ταινίας "Για όλα φταίει το όνομά σου" (Le Prénom = το όνομα, ο πρωτότυπος τίτλος).
Στην ταινία ο Βενσάν πρόκειται να γίνει πατέρας για πρώτη φορά. Ένα βράδυ προσκαλείται για δείπνο μαζί με τη γυναίκα του Άννα, από την αδερφή του Ελιζαμπέτ και τον άντρα της τον Πιερ. Στο δείπνο παραβρίσκεται και ο Κλώντ, παιδικός οικογενειακός φίλος.
Και ενώ όλοι περιμένουν την άφιξη της μονίμως καθυστερημένης Άννας, μέσα σε μια γενικά καλή διάθεση, ξεκινά μια συζήτηση σχετικά με την επερχόμενη πατρότητα του Βενσάν. Όταν όμως έρχεται η ώρα, και ερωτείται ο Βενσάν για το όνομα που προτίθενται να δώσουν αυτός και η γυναίκα του στο παιδί που πρόκειται να αποκτήσουν, η απάντηση που θα δώσει ο Βενσάν αρχικά θα ξαφνιάσει τους πάντες και στη συνέχεια θα γίνει η αιτία για να ξεσπάσουν ομηρικοί καβγάδες, βυθίζοντας την οικογένεια στο χάος...



 




 
   Το σενάριο και η σκηνοθεσία είναι των Alexandre de la Patellière και Matthieu Delaporte. Η ταινία αποτελεί την κινηματογραφική μεταφορά της ομώνυμης θεατρικής τους επιτυχίας.


Παίζουν: Patrick Bruel ως Βενσάν, Valérie Benguigui ως Ελιζαμπέτ, Charles Berling ως Πιερ, Guillaume de Tonquédec ως Κλωντ και  Judith El Zein ως Άννα.



τρέιλερ της ταινίας


http://www.leprenom-lefilm.com
https://www.facebook.com/leprenom/info






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN