Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2012

Φθινοπωρινό Φεστιβάλ Future Shorts




   Με περισσότερα από 60 βραβεία συνολικά, αυτό το εκλεκτό κοκτέιλ ταινιών μικρού μήκους θα προβάλλεται μέχρι και τα τέλη του Δεκέμβρη 2012 σε διάφορα σημεία του πλανήτη. Στην Αθήνα το πρόγραμμα έχει ΜΙΑ προβολή στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9 το βράδυ, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας Cosmote στην ταράτσα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος (κινημ/φος ΛΑΪΣ).
   Οι επιλογές του τρέχοντος προγράμματος καλύπτουν θέματα όπως το πάθος, η αποξένωση, η ηδονοβλεψία, η ελπίδα και η απόγνωση στη ζωή των ανθρώπων στις μητροπόλεις. Από τους σκηνοθέτες του "Catfish" σε αφήγηση Tom Waits έχουμε την ταινία "Α Βrief History of John Baltessari" , καθώς και το "Rite" υποψήφια Καλύτερη Ταινία Μικρού Μήκους στα BAFTA Scotland, το "Black Balloon" βραβευμένο με το Sundance Short Filmmaking Award, το "Cafe Regular" βραβευμένο με το Special Jury Mention στο Φεστιβάλ της Tribeca και το "Αuf Der Strecke (On the line)" το οποίο έχει διακριθεί με περισσότερα από 50 Διεθνή Βραβεία.
   Το φθινοπωρινό Φεστιβάλ Future Shorts στην Ελλάδα θα ξεκινήσει με μία προβολή στο πλαίσιο του Κινηματογραφικoύ Φεστιβάλ Αθηνών Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας Cosmote, στις 28 Σεπτεμβρίου 2012, στις 9 το βράδυ, στην ταράτσα της Ταινιοθήκης της Ελλάδος – Κινημ/φος ΛΑΪΣ (Ιερά Οδός 48 & Μεγ. Αλεξάνδρου, ΜΕΤΡΟ Κεραμεικός, Αθήνα).

Ταινιοθήκη της Ελλάδος - Λαϊς (θερινός) > Ταινιοθήκη της Ελλάδος
Διεύθυνση: Ιερά Οδός 48 και Μεγάλου Αλεξάνδρου 134-136 (Στάση Μετρό Κεραμεικός) Τηλέφωνο: 210 3609695,210 3612046

Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, ώρες: 21:00


Διοργάνωση: Filmtrade Τιμή εισιτηρίου 7 ευρώ


www.metrogreece.gr
https://www.facebook.com/FutureShortsGreece






Cafe Regular, Cairo (τρέιλερ)



http://www.youtube.com/watch?v=h2Qey2SPtqE  (The Black Balloon) (απόσπασμα)



Auf Der Strecke (On the Line) (τρέιλερ)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN