Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Ο Aston Kutcher ως Steve Jobs

Οι πρώτες φωτογραφίες του Aston Kutcher ως Steve Jobs!



   Λίγες ημέρες πριν επισημοποιήθηκε η ενσάρκωση του Steve Jobs από τον Aston Kutcher στην ταινία... "Jobs: Get Inspired" και σήμερα έχουμε τα πρώτα δείγματα γραφής. Ο ηθοποιός αρχίζει να προσεγγίζει εξωτερικά τον μεγάλο Steve και η ταινία αναμένεται να σπάσει τα ταμεία.

  O Steve Jobs άφησε πίσω του μία τεράστια υλική και πνευματική κληρονομιά και οι φαν του ανά τον κόσμο είναι εκατομμύρια. Η ζωή του ανθρώπου που κατάφερε να ιδρύσει ουσιαστικά δύο φορές την Apple, παρουσίασε συσκευές όπως το iPod και το iPhone και βρέθηκε πίσω από ταινίες όπως το Toy Story, θα γίνει σύντομα ταινία με τον τίτλο "Jobs: Get Inspired".

  Ο Aston Kutcher θα σηκώσει το μεγάλο βάρος της ενσάρκωσης του πρωταγωνιστικού ρόλου, με σκηνές όπως η παρουσίαση του πρώτου iPhone να αναμένονται με μεγάλη αγωνία. Σήμερα, ήρθαν στο φως οι πρώτες φωτογραφίες από τα πλατό του γυρίσματος, με τον Kutcher να φοράει τα κλασικά ρούχα -σήμα κατατεθέν- του Steve Jobs και να έχει αφήσει το απαραίτητο μούσι.

   Η ταινία δεν αναμένεται να βγει στους κινηματογράφους πριν το τέλος του έτους, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι η Sony γυρίζει μια δεύτερη βιογραφική ταινία για τον Steve Jobs, η οποία βασίζεται στην επίσημη βιογραφία από τον Walter Isaacson.

We want Steve!




Goodbyte.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN