Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Εκδήλωση στη μνήμη του Θεόδωρου Αγγελόπουλου

    Με αφορμή την σημερινή επέτειο γέννησης του μεγάλου Έλληνα σκηνοθέτη Θεόδωρου Αγγελόπουλου, η Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου έχει προγραμματίσει εκδήλωση στη μνήμη του, απόψε στις 7:30 μμ, στο Μουσείο Μπενάκη, στην οδό Πειραιώς 138. 
   Η οικογένειά του, οι συνεργάτες, οι γνωστοί και άγνωστοι φίλοι του δίνουν ραντεβού στο αμφιθέατρο του μουσείου για  "ένα ταξίδι προς τα πίσω".
   Ξεκινώντας από την «Αλλη θάλασσα» και φτάνοντας στους «Forminx» -την πρώτη του ανολοκλήρωτη ταινία μικρού μήκους, το φιλμ της οποίας έχει χαθεί- ένας συνεργάτης από κάθε ταινία του θα θυμίσει το κλίμα, το περιβάλλον, τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δημιουργήθηκε καρέ καρέ το έργο του σημαντικού Ελληνα σκηνοθέτη.
   Στην εκδήλωση συμμετέχουν οι μουσικοί Ναταλία Μηχαηλίδου, Ανδρέας Τσεκούρας, Βαγγέλης Χριστόπουλος και η ορχήστρα του Ωδείου Αθηνών, οι σκηνοθέτες Νίκος Παναγιωτόπουλος, Δήμος Αβδελιώδης και Γιάννης Σολδάτος, καθώς και οι άνθρωποι που συνεργάστηκαν μαζί του όλα αυτά τα χρόνια, όπως οι Γιώργος Αρβανίτης, Ελένη Καραϊνδρου, Γιώργος Παπαλιός, Ιουλία Σταυρίδου, Χάρης Παπαδόπουλος κ.α.










"ΕΘΝΟΣ" 27-04-2012


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN