Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Πώς να κατανοήσετε μια ταινία



  1. Σημειώστε. Πάρτε χαρτί και στυλό και κρατήστε σημειώσεις σχετικά με την ταινία.. Γράψτε ονόματα, τοποθεσίες ημερομηνίες.
  2. Επαναφέρετε.  Επαναφέρετε την ταινία όταν δε καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει. Μπορεί να υπάρχει μια σκηνή στην ταινία όπου δε καταλαβαίνετε τι συμβαίνει. Ξαναγυρίστε στη συγκεκριμένη σκηνή και ξαναδείτε την.
  3. Όταν έχετε δει την ταινία, μπορείτε να την ξαναδείτε κάποια άλλη μέρα. Μια άλλη μέρα το μυαλό σας θα φρεσκαριστεί. Βγάλτε τις σημειώσεις σας και ξαναδείτε την ταινία. Αυτή τη φορά θα καταλάβετε πολλά περισσότερα σχετικά με το τι συμβαίνει.
  4. Αναζητήστε και διαβάστε στο διαδίκτυο κριτικές σχετικές με την ταινία. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα την ταινία.
  5. Συζητήστε. Συζητήστε την ταινία με κάποιον που την έχει δει.Αυτό θα ανοίξει δρόμο για νέες ιδέες και νέα θέματα προς συζήτηση. Θα λάβετε μια άποψη σχετικά με το πώς ερμηνεύουν οι άλλοι την ταινία.
  6. Η ταινία που παρακολουθείτε ανήκει σε κάποιο είδος. Αυτό σημαίνει ότι ανήκει σε κάποια συγκεκριμένη κατηγορία. Αν δε καταλαβαίνετε την ταινία ίσως το είδος της να σας βοηθήσει. Μπορεί να είναι μια κωμωδία που δε βρίσκετε αρκετά αστεία, ή μια ταινία δράσης που δεν έχει αρκετή δράση για τα γούστα σας. Βρείτε το είδος της ταινίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Read more: http://tipsntrack.blogspot.in/2012/07/flying-twitter-bird-to-your-blog.html#ixzz2PztppVpN